Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 20 dkg natúr krémsajt, 3 ek tejföl, 10 dkg dióbél, 1 citrom leve és reszelt héja, só, bors, 1 gerezd fokhagyma
Elkészítés A dióbelet szárazon megpirítjuk. Sütés közben meghintjük sóval és spriccelünk rá egy kevéske vizet, majd nagyobb darabokra vagdossuk, félretesszük.
Ezután a krémsajtot összedolgozzuk a tejföllel, belekeverjük a darabolt, pirított diót, a zúzott fokhagymát, és ízlés szerint borsozzuk, sózzuk. A legvégén belefacsarjuk a citromlevet és belekeverjük a reszelt citromhéjat is.
Tipp Tálalás előtt megszórhatjuk apróra vágott, friss petrezselyemzölddel is. Lehűtve, pirítósra vagy bagettre kenve fogyasztjuk. Kiváló előétel.