Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sajtkrém, pirított dióval
2012.09.23

sajtkrem-piritott-dioval-001.jpgHozzávalók 4 főre 20 dkg natúr krémsajt, 3 ek tejföl, 10 dkg dióbél, 1 citrom leve és reszelt héja, só, bors, 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés A dióbelet szárazon megpirítjuk. Sütés közben meghintjük sóval és spriccelünk rá egy kevéske vizet, majd nagyobb darabokra vagdossuk, félretesszük.

Ezután a krémsajtot összedolgozzuk a tejföllel, belekeverjük a darabolt, pirított diót, a zúzott fokhagymát, és ízlés szerint borsozzuk, sózzuk. A legvégén belefacsarjuk a citromlevet és belekeverjük a reszelt citromhéjat is.

Tipp Tálalás előtt megszórhatjuk apróra vágott, friss petrezselyemzölddel is. Lehűtve, pirítósra vagy bagettre kenve fogyasztjuk. Kiváló előétel. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.