Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.07.18
2011.07.18
Előkelő neve ellenére roppant egyszerű és gyorsan elkészülő étel - egyébként buggyantott vagy bevert tojásként is ismert. Ha jól sikerül, a sárgája folyékony marad, mint a tükörtojásé.
2011.07.18
Jól jár, aki a törökparadicsomként is ismert padlizsán lelkét előcsalogatja. Ennek egyik módja az itt leírt krém elkészítése.
2011.07.18
A vasárnapi húslevesből megmaradt főtt sárgarépa, fehérgyökér és zeller hétfőn új életre kelhet, ha Magdi ötlete alapján használjuk fel: padlizsánkrém - egy kicsit másként.
2011.07.18
Látványos és gyorsan elkészíthető ez a mediterrán előétel: friss péksüteménnyel, vagy pirítóssal fogyasszuk és igyunk hozzá egy-két pohár jól behűtött rozét.
2011.07.18
2011.07.18
2011.07.18
A csicseriborsóból készült humusz az arab világban minden kiskocsma étlapján szerepel, és szerencsére már itthon sem számít ismeretlennek a vendégváró asztalon. Most egy sült paprikával készített változatot mutatunk be.
2011.07.18
2011.07.18