Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók négy személyre 2-3 dkg kockázott és pirított dió vagy mandula, 1 kis gumó zeller gyufaszálnyi csíkokra vágva, 1 alma gyufaszálnyi csíkokra vágva, 3 ek majonéz, 1 ek citromlé, só, bors, 1-2 nektarin vékony szeletekre vágva, 2-3 salátalevél
Elkészítés A felcsíkozott zellert és gyümölcsöket tálba tesszük, meglocsoljuk a citromlével, sózzuk, borsozzuk és összekeverjük a majonézzel. A tetejére pirított diót/mandulát szórunk. Legalább egy órára behűtjük és salátalevélen tálaljuk.
Tipp A nektarin helyett mag nélküli, szeletelt szőlőt is adhatunk hozzá.