Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 3 db cékla, 1 doboz görög joghurt, 1 savanyú alma, majonéz, só, bors, fokhagyma és fehér borecet
Elkészítés A céklákat megmossuk és alufóliába csomagolva 220 fokos sütőbe rakjuk, kb. 45 percig sütjük, majd hagyjuk langyosra hűlni és lehúzzuk a héját (ha teljesen hideg, akkor nem lehet rendesen megpucolni), majd almareszelőn lereszeljük. Közben a majonézt kikeverjük a joghurttal, ízesítjük ízlés szerint borecettel, sóval, borssal és zúzott fokhagymával, majd összekeverjük a céklával és a kockára vágott almával. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek.