Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Krémleves brokkoliból és karfiolból
2013.08.12

 

brokkoli-karfiol-kremleves-008.jpg

Hozzávalók 4 személyre 40 dkg brokkoli (mirelit is jó), 40 dkg karfiol, 0,8 l hús- vagy zöldségleves (kockából is jó), 2 dl főzőtejszín, 2 gerezd zúzott fokhagyma, só, bors

Elkészítés A kockából elkészítjük a húslevest, felforraljuk és beletesszük a feldarabolt karfiolt és brokkolit. Fűszerezzük a sóval, borssal és a zúzott fokhagymával. Amikor a zöldségek már puhák, botmixerrel krémesítjük és belekeverjük a főzőtejszínt. Egy perc alatt összeforraljuk, forrón tálaljuk.

Tipp Pirított zsemlekocka, levesgyöngy, vagy pirított lapmandula illik hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.