Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Spenótos rizs
2011.12.27

spenotos-rizs.jpgHozzávalók 4 személyre 2 bögre rizs, 4 bögre víz, só,bors, kb 5 dkg mirelit parajpüré, 1 gerezd  fokhagyma, 2 ek olaj

Elkészítés A rizst megmossuk, szűrőben lecsepegtetjük. Lábosban olajat melegítünk, a rizst rádobjuk és kb. 3-5 percig pirítjuk. Felengedjük forró vízzel, sózzuk, a tűzhelyet alacsony fokozatra állítjuk, a lábast lefedjük és a rizst készre pároljuk. Közben felengedjük a mirelit parajt, pici olajon megpároljuk, sózzuk,  és amikor a rizs már elkészült, óvatosan beleforgatjuk. Végül zúzott fokhagymával fűszerezzük, ízlés szerint borsozhatjuk is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.