Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Francia párolt alma (Pommes sautées)
2015.02.11

parolt-alma-francia-kicsi.jpg

Hozzávalók 4 főre 3 ek vaj, 4 nagyobb vagy 6 kisebb, piros héjú, savanykás alma

Elkészítés Az almákat megmossuk, kicsumázzuk, de nem hámozzuk meg. Kis kockákra vágjuk. A megolvasztott vajon víz hozzáadása nélkül, takarékon, fedő alatt, időnként megkeverve addig pároljuk, amíg megpuhul és enyhén rózsaszínű lesz (kb. 10 perc).

Tipp Fogyasszuk sültekhez ezt a hangzatos francia neve ellenére roppant egyszerű, és ízletes köretet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.