Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Szezonnyitó Siófokon, 2012
2012.05.29

szezonnyito-bevezeto-kep0.jpg

Az április végi, május eleji nyár előbbre hozta a szezonkezdetet a Balatonon, így az elmúlt napokban már nagy volt a jövés-menés a partokon. Sőt, sokan bemerészkedtek a vízbe is.

Mostantól egyébként hivatalosan is beindult a szezon, „papír van róla”:  május 26-án, a siófoki kikötőben, a hagyományos négynapos pünkösdi szezonnyitó keretében dr. Balázs Árpád polgármester átvette a „Nyár fővárosának” kulcsát. Szó se róla, az alkalomhoz illően megadta a módját. Négylovas hintón érkezett a kikötőbe, Kállay Bori színművésznő társaságában, aki pedig a Kálmán Imre-emlékplakett idei díjazottja.

Ez a négy nap remélhetőleg olyan volt, mint cseppben a magyar tenger, mint amit  az egész szezonra szeretnénk: az idő szép, a Balaton gyönyörű, a Rózsakert, a Jókai-park üde, gondozott. Volt sokféle látvány-esemény is: mazsorettek, táncosok (a balettől a hastáncig), ritmikus gimnasztika, lufihajtogatás, színielőadások, bemutatók, kiállítások, hajókázás, kirakodóvásár, lacikonyhák, evés-ivás, jókedvű emberek - valamint zene, minden mennyiségben és műfajban. Soha rosszabbat! 

 

A mappában található képek előnézete Szezonnyitó Siófokon, 2012 Pünkösd

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.