Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tzadziki
2011.07.18

Hozzávalók 4 személyre 2 nagyobb kígyóuborka, 3-4 dl natúr kefír, 2-3 gerezdKép fokhagyma, só

Elkészítés A megmosott, meghámozott uborkákat kis kockákra vágjuk vagy nagylyukú reszelőn lereszeljük, elkeverjük a kefírrel, hozzáadjuk az  összezúzott (vagy kislyukú reszelőn lereszelt) fokhagymát, sóval ízesítjük. Ha előzőleg az uborkát hűtöttük, máris tálalható a tzadziki - ha nem:  lefedve fél órára tegyük a hűtőszekrénybe.

Tipp Zöldfűszerekkel (kapor, menta stb.) is ízesíthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.