Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 4 szelet tengeri halfilé, 1 db érett citrom, 8 db szardella, 16 szem kapribogyó, néhány szem egész zöldbors, 1 dl fehérbor, só, bors, olívaolaj
Elkészítés Egy tűzálló tálat kiolajozunk. A halszeleteket sózzuk-borsozzuk és a tálba fektetjük. Közéjük szórjuk a kapribogyókat és a zöldborsszemeket. A szardellákat és nagyon vékonyra szeletelt citromokat a szeletek tetejére rendezzük és az egészet meglocsoljuk a borral. A tálat 180 fokos sütőbe tesszük és kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Tipp Burgonyapürével finom.