Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Köménymagos leves buggyantott tojással
2011.07.18

Kép Hozzávalók 4 személyre 2 ek liszt, 3 ek olaj, 2-3 mk őrölt köménymag, só ízlés szerint, 4 egész tojás, petrezselyemzöld

Elkészítés A lisztet mérsékelt hőfokon aranysárgára pirítjuk az olajon, majd kb. 1 liter vízzel felöntjük. Sózzuk,köménymaggal ízesítjük. Teljes lángon felforraljuk, majd rögtön takarékra zárjuk a tűzhelyet. A négy felütött tojást egyenként óvatosan a levesbe eresztjük, és kb. 5 percen át főzzük. Tálaláskor minden tányérba egy-egy tojást teszünk és arra mérjük rá a levest. Apróra vágott friss (vagy szárított) petrezselyemmel meghintve kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.