Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1-1 db piros, zöld és sárga kaliforniai paprika, 1 fej lilahagyma, 10 dkg márványsajt, 10 dkg camembert sajt, só, bors, 4-5 db szárított paradicsom, 1-2 gerezd fokhagyma, 8 szelet kenyér (lehetőleg barna, magos), 2 ek olívaolaj
Elkészítés A paprikákat kicsumázzuk, vékony, hosszúkás csíkokra vágjuk és a lilahagymát is felcsíkozzuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és megpirítjuk rajta afeldarabolt hagymát és paprikákat. Sózzuk, borsozzuk és hozzádaraboljuk a szárított paradicsomot is, az egészet összepároljuk, fűszerezzük a zúzott fokhagymával. Ezután a paprikás ragut tálra szedjük, a visszamaradt fűszeres olajon pedig megpirítjuk a kenyérszeleteket.
Összeállítás A pirítósokat megkenjük a márványsajttal, megrakjuk a paprikás raguval, a tetejüket egy-egy darab camembert sajttal díszítjük. Azonnal fogyasztjuk.