Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1 csomag félkész gnocchi, 15 dkg füstölt sajt, só, 3 dl főzőtejszín, 2 dkg szarvasgomba (magyar)
Elkészítés A gnocchit forró, sós vízben megfőzzük, leszűrjük és egy tálba tesszük, melegen tartjuk. A sajtot lereszeljük és egy lábosban a tejszínnel összekeverve sűrűre főzzük, sóval ízesítjük. Végül szarvasgombát reszelünk bele és az egészet a gnocchira öntjük. Forrón tálaljuk.
Tipp A szarvasgombát egy kevés szarvasgombás olajjal is helyettesíthetjük. (És persze, akár szarvasgomba nélkül is finom ez az étel!)