Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.12.27
Az egyik legfinomabb zöldséges előétel, forrón és langyosan is kiváló. Pirítós és száraz fehér bor illik hozzá, de csúszik rá a rozé is, nem beszélve a pezsgőről!
2011.12.27
Natúr sültek mellé kiváló köret, vagy akár önálló fogás is lehet, akkor viszont kínálhatunk mellé zöld leveles salátakeveréket. Nem is drága és nem is bonyolult elkészíteni, viszont igazán finom.
2011.11.18
Zöldségdús, olcsó és ízletes leves - annyira az, hogy nem is ajánlgatjuk tovább: mindenki próbálja ki maga!
2011.09.21
A jó rizottóban a rizs ne legyen túlfőzött, hanem "al dente", éppen a fogunkra való keménységű, és állaga legyen selymes, krémes. Legalkalmasabb hozzá a hazai szupermarketekben már kapható Arborio márkájú rizs: nagyszemű, fehér, tökletes alapanyag.
2011.08.31
A félig hideg semifreddo: nem teljesen fagylalt és nem is jégkrém, viszont igazi krémes, hűvös finomság Itáliából.
2011.06.27
Számunkra újszerű párosítás a finoman fűszerezett borjúszelet sült búzadarával körítve, de próbáljuk csak ki ezt a könnyű olasz fogást, biztosan nem okoz csalódást.