Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 4 egész csirkecomb, 4 dkg vaj, 2 dl fehérbor, 4 szem paradicsom (vagy paradicsompüré), egy kis darabka fahéj (vagy ízlés szerint őrölt fahéj), só
Elkészítés A csirkecombokat megmossuk, letöröljük, kettévágjuk, besózzuk, és alacsony hőfokon, vajon mindkét oldalukat kissé átsütjük. Rájuk öntünk egy pohár fehérbort, melléjük tesszük a felszeletelt paradicsomot (vagy a paradicsompürét) és a darabka fahéjat. Fedő alatt puhára pároljuk (ha szükséges, párolódás közben egy kevés vizet tehetünk alá).
Tipp Mazsolás rizzsel kínálhatjuk. Ha paradicsompürét használunk, és kissé savanykásnak érezzük a szaftot, egy kevés cukrot tehetünk bele.