Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 2 db csirkemellfilé, 80 dkg zöldpaprika, 2 db nagy vöröshagyma, 5-6 gerezd fokhagyma, só, bors, majoránna, borsikafű, olaj a sütéshez
Elkészítés A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, majoránnával és zúzott fokhagymával fűszerezve 1 órán át pihentetjük, majd egy serpenyőben olajon kisütjük, félretesszük.
A paprikákat kicsumázzuk és ujjnyi vastagságú szeletekre vágjuk. A hagymákat meghámozzuk, felkarikázzuk, olajon üvegesre pároljuk. Hozzájuk adjuk a paprikacsíkokat, sózzuk, borsikafűvel fűszerezzük és zsírjára sütjük. Hozzákeverjük a kisütött csikemellszeleteket, átforgatjuk, pár percig együtt pároljuk.
Tipp Készíthetjük sertéstarjából is, akkor tovább kell sütni, de nagyon ízletes lesz! Krumplipürével körítjük.