Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 tojás, 20 dkg kristálycukor, 50 dkg túró, 1 cs vaníliás főzős pudingpor, 4-5 mag nélküli mandarin, 1 cs tortazselatin
Elkészítés A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót és a pudingport. A keveréket sütőpapírral bélelt, 16 cm-es tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük (kb. 50 perc). Amikor kihűlt a tészta, a zselatint a csomagon jelzett módon felolvasztjuk. A mandarinokat gerezdekre szedve feldíszítjük a tortát, és egyenletesen elosztva ráöntjük a zselatint.
Tipp Málnával, ribizlivel, szederrel, vagy hasonló savanykás, puha gyümölcsökkel is finom.