Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Sült császárhús Magditól
2012.04.02

sult-csaszarhus-magditol.jpgHozzávalók 4 főre 1 kg húsos, bőrös, nyers császárszalonna, 1 fej fokhagyma, 1/2 liter sör, só, bors

Elkészítés A császárhúst megmossuk, bőrét óvatosan 2x2 cm-es kockákra bevagdaljuk úgy, hogy a húsba is kissé belevágunk. Sóval mindenhol alaposan bedörzsöljük, a bemetszett részekbe megtisztított fokhagyma gerezdeket tűzdelünk és az így előkészített húst tepsibe fektetjük. Sörrel meglocsoljuk és forró sütőben, először lefedve, kb. 40 percen át pároljuk. Utána levesszük a fóliát és a szalonnabőrt piros ropogósra sütjük. Időközönként meglocsoljuk a kisült zsiradékkal elkeveredett sörrel a húst, hogy omlós legyen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.