Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók afrikai harcsafilé, száraz császárzsemle, tojás, (dijoni) mustár, parmezán, liszt, só, bors, apróra vágott kapor, petrezselyem, olaj a sütéshez
Elkészítés A császárzsemlét reszeljük le, sokkal finomabb, mint a bolti morzsa. A tojást a mustárral, reszelt parmezánnal és a zöldfűszerekkel verjük fel. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk meg lisztben, a fűszeres tojásban, végül a zsemlemorzsában. Olajban süssük ki a halszeleteket.
Tipp Majonézes krumplisalátával a legfinomabb!
Levin mondja Van, amikor a hagyományos rántott hal mellett döntök, de az uncsi panírt feldobom egy kis fűszerezéssel.