Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 30 dkg zöld színű zöldbab, 20 dkb kelbimbó, 20 dkg brokkoli (ehhez a recepthez fagyasztott zöldségeket használtunk), só Az öntethez 2,5 dl tejföl, 2 db tojás, só, bors, késhegynyi reszelt szerecsendió és őrölt koriander, 10 dkg reszelt sajt a tetejére, 5 dkg vaj
Elkészítés A zöldségeket (külön-külön) sós vízben megfőzzük,a brokkolikat kis darabokra vágjuk, a kelbimbókat megfelezzük. Egy sütőtálat kivajazunk és beletesszük a zöldségeket.
Elkészítjük az öntetet: a tejfölt a tojások sárgájával és a fűszerekkel összekeverjük, a tojásfehérjéket kemény habbá verjük és a tejfölös öntettel óvatosan összekeverjük, majd az egészet a zöldségekkel jól elvegyítjük. A tetejét reszelt sajttal meghintjük; 200 fokos sütőben 10-15 perc alatt pirosra sütjük.