Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 4 db kicsontozott csirkemell, 20 dkg mozzarella sajt, 5 dkg vaj, 2-3 evőkanál olaj, 4-5 gerezd fokhagyma, 3-4 bazsalikomlevél (szárított is jó), 1 cs petrezselyem (vagy szárított),
só, őrölt bors
Elkészítés A csirkemelleket hosszában kettévágva szeleteket kapunk, melyeket vékonyra klopfolunk. Enyhén megsózva, a vaj és olaj forró keverékében midkét oldalukat kisütjük.
A szétnyomott fokhagymából, finomra vágott bazsalikomból és petrezselyemből pépet készítünk és bekenjük vele a tepsiben egymás mellé helyezett szeletek tetejét, megszórjuk frissen őrölt borssal, majd mindegyikre egy vékony szelet mozzarella sajtot teszünk és forró sütőben addig sütjük, míg a sajt megolvad.
Tipp Körítésként párolt zöldségeket adjunk hozzá.