Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Humusz olajbogyóval, Kawatól
2012.02.03

humusz-kawatol.jpgHozzávalók 4 személyre 1 nagy  csicseriborsó konzerv, 5 ek citromlé, 1,5 ek tahini (szezámmag paszta), 3 gerezd zúzott fokhagyma, 1/2 mk só, 1 ek olívaolaj, 1 mk őrölt kömény, a tálaláshoz vegyes, fűszeres olajbogyó és olajos fokhagyma, pirított tortilla-lapok

Elkészítés A csicseriborsót leöblítjük, mixergépbe tesszük. Hozzáadjuk a többi alapanyagot és pépesre daráljuk.

Tálaláskor olívaolajjal meglocsoljuk, olívabogyóval és olajos fokhagymával díszíjük, sütőben pirított tortilla- lapokkal kínáljuk. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.