Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 50 dkg rétesliszt (vagy 48 dkg finomliszt és 2 dkg teljes kiőrlésű), 1 cs sütőpor, 3 mk só, 25 dkg margarin, 1 dl olaj, 2 dl tejföl,10-10 dkg olajos magból 3-féle (pl. tökmag, lenmag, szezámmag, napraforgómag)
Elkészítés A lisztet összekeverjük a sütőporral és a sóval. Összedolgozzuk a margarinnal, a sóval, a tejföllel, végül a magvakkal. A tésztát egy órán át hűtőben pihentetjük, majd ujjnyi vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon aranybarnára sütjük.