Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Hárommagos sütemény, Beától
2013.05.02

harommagos.jpg

Hozzávalók 50 dkg rétesliszt (vagy 48 dkg finomliszt és 2 dkg teljes kiőrlésű), 1 cs sütőpor, 3 mk só, 25 dkg margarin, 1 dl olaj, 2 dl tejföl,10-10 dkg olajos magból 3-féle (pl. tökmag, lenmag, szezámmag, napraforgómag)

Elkészítés A lisztet összekeverjük a sütőporral és a sóval. Összedolgozzuk a margarinnal, a sóval, a tejföllel, végül a magvakkal. A tésztát egy órán át hűtőben pihentetjük, majd ujjnyi vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon aranybarnára sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.