Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Gyors kenyér, Levintől
2014.10.05

gyors-kenyer.jpg

Hozzávalók egy 500g-os cipóhoz 2 csésze liszt, 1 csésze hideg víz, 1 mokkáskanál szárított élesztő, 1 teáskanál só

Elkészítés Keverjük el a lisztet, az élesztőt és a sót, végül adjuk hozzá a vizet. Kanállal keverjük össze, fedjük le, és hagyjuk 12 órán keresztül kelni.

Hajtogassuk át a tésztát, alul-felül szórjuk be liszttel és kelesszük újabb fél óráig. Tegyünk be egy jénai edényt a sütőbe és melegítsük elő 220°C-ra. A forró tálba kerül a tészta. Lefedve 30 percig, fedél nélkül további 15-20 percig sütjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.