Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Gyömbéres-mézes csirkemell csíkok Feritől
2012.02.01

gyombere-mezes-csirkemell-csikok-010.jpgHozzávalók 4 személyre 40-50 dkg csirkemell csíkokra vágva, 2 tojás, 1 ek akácméz, 1 mk gyömbérpor, 1 mk só,   késhegynyi őrölt feketebors, 2-3 ek olaj

Elkészítés A csirkemell csíkokat tálba tesszük. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, belekeverjük a gyömbért és hozzáadjuk a mézet. Alaposan kikeverjük és a csirkemellre öntjük, elkeverjük, majd az egészet egy éjszakán át hűtőben érleljük.

Sütéskor egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat és az előpácolt csirkemell csíkokat kb. 20 perc alatt készre sütjük. Sütés közben kevergetjük, hogy ne égjen meg.

Tipp Érdemes tálalás előtt frissen készíteni. Rizibizivel és salátával kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.