Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 6 tojás, 35 dkg darált dió, 30 dkg vaj, 55 dkg cukor, 1 cs vaníliás cukor, 2-3 tk kakaópor
Elkészítés A tojások fehérjét 30 dkg cukorral nagyon kemény habbá verjük, beleforgatunk 25 dkg darált diót, majd a masszából kiskanállal halmocskákat helyezünk a kivajazott, kilisztezett (vagy sütőpapírral kibélelt) tepsibe, melyeket előmelegített, forró sütőben gyorsan szárazra sütünk. A tojások sárgáját simára-habosra keverjük 25 dkg cukorral, 30 dkg vajjal, valamint a vaníliás cukorral és a kakaóval. A sült lapocskákat ezzel a krémmel ragasztjuk össze úgy, hogy lapos oldaluk kifelé kerüljön. A sütemények oldalát 10 dkg darált, pörkölt dióban forgatjuk meg.