Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Csokoládés őzgerinc, Ági néni receptje
2011.05.26

agi-n.-csokis.jpgHozzávalók 20 dkg porcukor, 2 db tojás, 2 ek kakaópor, 2 cs főzni való csokoládés pudingpor, 25 dkg Rama margarin, 1 cs ostyalap vagy háztartási keksz

Elkészítés Összekeverjük a hozzávalókat, majd gőz fölött felmelegítjük. Ezután a masszába beletördeljük az ostyát/kekszet, végül alufóliával vagy folpackkal bélelt őzgerincformába öntjük. Másnapig hűtőben tároljuk, akkor kiborítjuk, a fóliát eltávolítjuk róla és felszeleteljük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.