Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 4 pár virsli, 2 db savanykás alma, 1 egész kígyóuborka, kb. 15 dkg Camembert sajt, 1 zacskó madársaláta, aprított snidling, zsálya- és bazsalikomlevelek, só, őrölt bors, 2,5 dl kaukázusi kefír, 1 citrom leve, 2 ek olíva- olaj (lehetőleg citromos)
Elkészítés A virsliket megfőzzük és kihűtjük, felkarikázzuk és tálba tesszük. Hozzákeverjük a feldarabolt uborkát, sajtot, hámozott és kimagozott almákat. Ráfacsarjuk a citromot, hogy az alma meg ne barnulhasson, összekeverjük. Hozzákeverjük a kefírt, sózzuk, borsozzuk és a felaprított friss fűszernövényeket is lazán belekeverjük. A végén meglocsoljuk az olívaolajjal, majd paradicsommal, snidlinggel és almaszeletekkel díszítjük. Lehűtve fogyasztjuk.