Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 2 db filézett csirkemell szeletekre vágva, 20 dkg sonka, 40 dkg gomba, 15-20 dkg reszelt sajt, só, bors, 2+2 ek olaj
Elkészítés A csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk, serpenyőben kevés olajon mindkét oldalukat megpirítjuk, madj lefedve kb. 15 perc alatt puhára pároljuk.
Míg a csirke sül, a megtisztított gombát felszeleteljük és egy másik serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, lefedve puhára fűzzük, a levét elpároljuk.
Összeállítás A csirkemellszeleteket kiolajozott tűzálló tálba rendezzük, mindegyikre ráfektetünk egy-egy szelet sonkát. A párolt gombát a szeletekre halmozzuk, megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt pirosra sütjük. Forrón, vegyes körettel tálaljuk.