Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 2-3 ek liszt, 4-5 ek olaj, 2 tk őrölt köménymag, só, 4 tojás, apróra vágott petrezselyemzöld
Elkészítés A lisztet az olajon kevergetve aranysárgára pirítjuk, majd felöntjük 1 liter hideg vízzel. Ha forrni kezd, köménymaggal és sóval ízesítjük, majd közepes hőfokon, csendesen forraljuk tovább. A tojásokat egyenként csészébe ütjük és egyenként óvatosan beleeresztjük a levesbe. 4-5 percig fedő alatt főzzük, majd a levest apróra vágott petrezselyemzölddel meghintjük, és azonnal tálaljuk.
Tipp Van, aki néhány csepp ecettel szereti, ezért azt is kínálhatunk hozzá.