Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Buggyantott tojásleves
2011.03.16

tojasleves.jpgHozzávalók 4 főre 2-3 ek liszt, 4-5 ek olaj, 2 tk őrölt köménymag, só, 4 tojás, apróra vágott petrezselyemzöld

Elkészítés A lisztet az olajon kevergetve aranysárgára pirítjuk, majd felöntjük 1 liter hideg vízzel. Ha forrni kezd, köménymaggal és sóval ízesítjük, majd közepes hőfokon, csendesen forraljuk tovább. A tojásokat egyenként csészébe ütjük és egyenként óvatosan beleeresztjük a levesbe. 4-5 percig fedő alatt főzzük, majd a levest apróra vágott  petrezselyemzölddel meghintjük, és azonnal tálaljuk.

Tipp Van, aki néhány csepp ecettel szereti, ezért azt is kínálhatunk hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.