Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
2011.05.02
A húsos pitét, húsos lepényt a világon sokfelé ismerik, szeretik és sokféleképpen készítik, ez most egy egri változat. Nagyon jól csúszik rá a jóféle egri borok bármelyike!
2011.05.02
Ez után a fogás után mindenki megnyalhatja a tíz ujját és még a szálkával sem kell bíbelődni, hiszen pontyfiléből készül. Igazi ínyenc halétel!
2011.04.19
A kelkáposzta igenis, finom étel! Csak jól kell elkészíteni. Ehhez az egyik lehetőség az a magyaros egytálétel, aminek a receptjét itt mutatjuk be.
2011.03.23
A magyar konyha egyik klasszikus fogása, amely különféle köretekkel, vagy főzelék-feltétként is kiváló.
2011.03.16
Nem a szépségéért szeretjük, viszont rendkívül egyszerű és gyors leves. Na és finom!
2011.03.16
Ha rossz, akkor nagyon rossz - de ha jó, akkor nagyon jó! Mi természetesen az utóbbihoz adunk egy bevált receptleírást.
2011.03.16
A jó túrógombóc elkészítésének többféle módja is létezik, mi most a lehető legegyszerűbb, ám kipróbáltan finom receptet mutatjuk be.
2011.03.16
Nagyon finom házi sütemény, amely másféle töltelékekkel is készíthető.
2011.03.09
Klasszikus fogás a vasárnapi ebédnél, ünnepi alkalmakra, és sokan esküsznek gyógyhatására is... Megfőzni pedig nagyon kellemes, hiszen az előkészítés után alig kell foglalkozni vele.
2011.02.04