Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Elkészítés A hozzávalókat összegyúrjuk, kisujjnyi vastagságúra kinyújtjuk és a tésztából apró pogácsákat szaggatunk. Tetejüket a felvert tojással megkenjük és közepes hőmérsékleten kisütjük.
Tipp Ha markánsabb ízhatást szeretnénk elérni, válasszunk füstölt sonkát vagy tegyük a pogácsába angolszalonna húsos részét. Kicsit több mosogatnivalóval jár, de gyorsabb eljárás lehet, ha a sonkát apróra vágás helyett ledaráljuk. A pogácsák tetejére reszelt sajtot is tehetünk. A pogácsaszaggatót időnként mártsuk lisztbe, hogy ne ragadjon. Ha nincs pogácsaszaggatónk, használhatunk megfelelő méretű poharat is. A tepsit nem kell kikenni és kilisztezni, ha sütőpapírt teszünk bele. A sütőpapírt szabjuk ollóval a tepsi méretéhez.