Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
200 g darált dió
2 evőkanál sárgabarack lekvár
2 teáskanál méz
1 evőkanál porcukor
6-8 aszalt sárgabarack apróra vágva
100 g étcsokoládé
Elkészítés
A csokoládé kivételével minden alapanyagot alaposan összekeverünk. A masszából nedves kézzel kis golyókat gyúrunk, majd 5 percre a fagyasztóba tesszük őket.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, ebben mártjuk meg a diós golyókat.
Sütőpapírra tesszük őket, és hűtőszekrényben hagyjuk megdermedni.
Tipp Ha egyesével szép papírba csomagoljuk a bonbonokat, szaloncukorként fellógathatjuk a karácsonyfára is.