Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Zöldfűszeres rántott csirkecomb, Dobitól
2015.11.23

20151004_133941.jpg

Hozzávalók 2 főre:

8 db csirke felső comb

oregánó
kakukkfű
rozmaring
medvehagyma
rétesliszt
2 db tojás
durva zsemlemorzsa
olaj

A csirkecombokról a bőrt eltávolítjuk, a combokat kicsontozzuk, csíkokra vágjuk, a húst a zöld fűszerekkel jól összekeverjük, legalább egy órán át állni hagyjuk. A panírozás előtt 20 perccel sózzuk meg a csirkét, majd a húscsíkokat hagyományos módon, lisztbe, tojásba, morzsába forgatva panírozzuk, végül bő, forró olajban kirántjuk. Salátával kínáljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.