Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Zöldbab bacon-furfanggal
2011.08.16

zbab-bac1.jpgHozzávalók személyenként Egy-egy összemaréknyi zöldbab, só, 2-3 szelet apróra vágott bacon, néhány cseppnyi olaj

Elkészítés A megtisztított  zöldbabot forró, sós vízben megfőzzük. Közben apróra vágunk személyenként 2-3 szelet bacont és kevés olajon átsütjük. A kész zöldbabot leszűrjük, lecsepegtetjük, majd a forró szalonnával elkeverjük. Azonnal tálaljuk.

Tipp Húsfélék mellé kínáljuk. Télen konzerv vagy mirelit zöldbabból is készíthetjük; juhtúróval vagy sajttal is gazdagíthatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.