Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Vaníliás joghurttal egybesütött palacsinta
2013.01.14

aszalszilva-toltve-es-joghurtos-palacsinta-0161.jpg

Hozzávalók 4 személyre 12 db palacsinta lekvárral vagy túróval töltve (de akár diós, mákos is lehet vegyesen), 2-3 dl görög joghurt, 1 csomag vaníliás cukor, 1 ek porcukor, 1/2 citrom reszelt héja,  kevés olaj

Elkészítés Egy tűzálló tálat kikenünk olajjal és a kb. 5-6 cm-es darabokra felvágott palacsintákat lefektetjük egymás mellé. A joghurtba belekeverjük a porcukrot és a vaníliás cukrot, ízesítjük a reszelt citromhéjjal és 200 fokra előmelegített sütőben, 15 perc alatt piros ropogósra sütjük. Azonnal tálaljuk.

Tipp Előző napról megmaradt palacsintákat új életre kelthetjük ezzel a módszerrel.

A palacsintatészta receptjét itt találjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.