Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 25 dkg túró, 5 dkg margarin, 1 db tojás, 1 kk sütőpor, 5 ek zabpehely, 1-2 ek zabkorpa, 1 kis pohár tejföl, 2 ek cukor, 1 zacskó vaníliás cukor, 1 kk őrölt fahéj, 1 citrom reszelt héja, pici só, 2-3 dkg lapmandula a tetejére
Elkészítés Az olvasztott margarint összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a felvert tojással. Hozzáadjuk a tejfölt és a többi száraz alapanyagot is. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, a masszából halmokat sorakoztatunk egymás mellé, tetejüket megszórjuk lapmandulával. A sütési idő 20-25 perc.