Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Toszkán olívás kenyér, Dobitól
2017.03.26

olivas-kenyer-dobitol.jpg

 

Hozzávalók személyenként

1 szelet friss fehér kenyér

olívaolaj

zöld salátaféle: ruccola, madársaláta, stb.

1-2 koktélparadicsom, díszítésként

 

Elkészítés

A kenyérszelet egyik felét olívaolajba mártjuk, mellé rendezzük a zöld salátát és koktélparadicsomot.

 

Tipp Toszkán vendéglőkben adnak ilyet, ropogós héjú, sótlan toszkán kenyérből készítve, hogy a vendég az éhét elverje, és türelmesebben várakozzon, amíg a rendelést kihozzák. Kipróbálhatjuk itthon mi is! Én bazsalikomos olívaolajat használtam, de a sima olíva is finom.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.