Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók személyenként
1 szelet friss fehér kenyér
olívaolaj
zöld salátaféle: ruccola, madársaláta, stb.
1-2 koktélparadicsom, díszítésként
Elkészítés
A kenyérszelet egyik felét olívaolajba mártjuk, mellé rendezzük a zöld salátát és koktélparadicsomot.
Tipp Toszkán vendéglőkben adnak ilyet, ropogós héjú, sótlan toszkán kenyérből készítve, hogy a vendég az éhét elverje, és türelmesebben várakozzon, amíg a rendelést kihozzák. Kipróbálhatjuk itthon mi is! Én bazsalikomos olívaolajat használtam, de a sima olíva is finom.