Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tormaszósz főtt marhahússal
2011.11.22

tormaszoszos-marhahus.jpgHozzávalók 4 főre (a szószhoz) 1 üveg ecetes torma, 2 ek cukor, 1 dl tejföl, 1 dl tejszín, 3 dl húsleves, 2 ek liszt, só

Elkészítés A cukrot egy serpenyőben megbarnítjuk és összekeverjük a tormával, felöntjük a húslevessel, ízlés szerint sózzuk. A tejfölt és a tejszínt tálkába öntjük. Egy habverő segítségével csomómentesen elkeverjük a liszttel és a tormához adjuk, majd felforraljuk. Amikor besűrűsödik, kész.

Tipp A főtt marhahús szeleteket tálra rendezzük és bőven meglocsoljuk tormaszósszal. Kis tálkában adhatunk hozzá pikáns gyümölcslekvárt. Kínálhatjuk zsemlegombóccal vagy főtt burgonyával is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.