Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1/2 jégsaláta, 1 db tonhalkonzerv, 10 db koktélparadicsom és 2 db a díszítéshez, 4 db keménytojás, 10-15 szem kapribogyó, 2-3 ek pirított napraforgómag és 1 csokor újhagyma zöldje a díszítéshez
Az öntethez 4 ek olívaolaj (a legjobb az ízesített), 2 ek dijoni mustár, 1 citrom leve, 1-1 mk borsikafű, oregano, bazsalikom, só
Elkészítés A jégsalátát feldaraboljuk és egy mély tálba tesszük. Rádaraboljuk a tonhalat, a paradicsomokat és a tojásokat, hozzáadjuk a kapribogyót. Az öntet alapanyagait egy tálkában alaposan összekeverjük és a salátára öntjük. Óvatosan átforgatjuk az egészet, majd megszórjuk a pirított napraforgómagokkal és a felaprított zöldhagymaszárral. Végül feldíszítjük a két paradicsommal és friss bazsalikommal.
Tipp Friss bagettel, vagy pirítóssal tálaljuk.