Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók személyenként 1/2 sült csirkemell (maradékból), 1/4 jég- vagy 1/2 szívsaláta, madársaláta (ízlés szerint),1 kávéskanál kakukkfű, 1-2 evőkanál tökmagolaj, 1 db citrom, 1 evőkanál pirított napraforgómag
Elkészítés A salátaleveleket ujjnyi szélességű csíkokra, a csirkemellet kockára vágjuk, a madársalátát darabokra tépkedjük. Az egészet egy üvegtálban jól összekeverjük a kakukkfűvel és a tökmagolajjal, rászórjuk a napraforgómagot.
A citrom egyik felét felszeleteljük, díszítésként a salátára tesszük, a citrom másik felét kipréseljük, a citromlével a salátát ízesítjük.