Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tepsis édesburgonya, hagymával
2017.04.01

tepsis-2edesburgonya.jpg

Hozzávalók 4 személyre

4 db édesburgonya

2 fej vöröshagyma

1 db citrom leve és reszelt héja

2 kk só

4 ek olaj

Elkészítés A burgonyákat meghámozzuk, felkarikázzuk, kiolajozott tepsibe terítjük, megsózzuk, és 200 fokos sütőbe tesszük.

Amíg a burgonyakarikák sülnek, meghámozzuk  és felkockázzuk a vöröshagymákat, és egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk. Ekkor a félig elkészült burgonyákra rákanalazzuk a pirított hagymakockákat, összekeverjük, átforgatjuk egy keverőlapát segítségével. Meglocsoljuk a citromlével, rászórjuk a reszelt citromhéjat és visszatesszük a sütőbe, kb. 20 perc alatt alaposan megpirítjuk.

Azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.