Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
4 db édesburgonya
2 fej vöröshagyma
1 db citrom leve és reszelt héja
2 kk só
4 ek olaj
Elkészítés A burgonyákat meghámozzuk, felkarikázzuk, kiolajozott tepsibe terítjük, megsózzuk, és 200 fokos sütőbe tesszük.
Amíg a burgonyakarikák sülnek, meghámozzuk és felkockázzuk a vöröshagymákat, és egy serpenyőben kevés olajon megpirítjuk. Ekkor a félig elkészült burgonyákra rákanalazzuk a pirított hagymakockákat, összekeverjük, átforgatjuk egy keverőlapát segítségével. Meglocsoljuk a citromlével, rászórjuk a reszelt citromhéjat és visszatesszük a sütőbe, kb. 20 perc alatt alaposan megpirítjuk.
Azonnal fogyasztjuk.