Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Téli barackleves
2012.02.05

barack-leves-004.jpgHozzávalók 4 személyre 1 nagy üveg sárgabarack befőtt, 2 dl fehérbor, 2 dl főzőtejszín, reszelt szerecsendió, citromhéj, citromlé és cukor ízlés szerint

Elkészítés A barackokat lecsepegtetjük, levüket egy fazékba öntjük. Hozzáadjuk a fehérbort és kb. fél liter vizet, ízesítjük szerecsendióval és citromlével. Amikor felforrt, beletesszük a barackokat és botmixerrel pépesítjük. Végül hozzáadjuk a tejszínt és összeforraljuk.

Tipp Csészékbe töltve, tejszínhabbal, reszelt citromhéjjal és/vagy pirított lapmandulával díszítve tálaljuk. Kínálhatjuk forrón és lehűtve egyaránt.

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.