Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tejszínes tészta bébispenóttal és szárított paradicsommal
2013.10.15

spenotos-teszta-013.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 csomag friss bébispenót (vagy leveles mirelit), 10-12 db szárított paradicsom olívaolajban, 4 gerezd fokhagyma, 2 dl tejszín, 8-10 dkg kék sajt (márványsajt), só, bors + 1 csomag száraz tészta

Elkészítés A szárított paradicsom üvegéből 2 evőkanálnyi fűszeres olajat serpenyőbe öntünk és 2-3 perc alatt megpároljuk rajta a bébispenótot. Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a felcsíkozott paradicsomokat és felöntjük a tejszínnel. Utánafűszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával és végül beleforraljuk a feldarabolt kék sajtot is.

Ezalatt bő, sós forrásban lévő vízben kifőzünk egy csomag száraztésztát és összekeverjük a szósszal. Forrón fogyasztjuk.

Tipp Lehűlve is kiváló.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.