Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tejfölös zöldbabsaláta
2013.11.29

tejfolos-zoldbabsalata-018.jpg

Hozzávalók 4 személyre 60 dkg mirelit zöldbab, 1 kis fej llahagyma, 1 kis pohár tejföl, 1 csokor petrezselyemzöld, 2 ek olívaolaj, 1/2 citrom leve és reszelt héja, só, őrölt színes bors

Elkészítés A zöldbabot kevés sóval fűszerezve puhára pároljuk, kihűtjük. Amíg  a bab hűl, apróra kockázzuk a lilahagymát, hozzákeverjük a felaprított petrezsyelyemzöldet, a tejfölt, olívaolajat, citromlevet és reszelt citromhéjat. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, végül összekeverjük a zöldbabbal. Hűtőbe téve fél órán keresztül állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.