Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tejfölös málnakrém
2015.07.23

p1170851.jpg

Hozzávalók 4 főre 25 dkg friss vagy fagyasztott málna, 3 dl tejföl, 4 ek porcukor, fél citrom leve és reszelt héja, 1 dl habtejszín, 1 cs vaníliás cukor

Elkészítés A tejfölt a cukorral, vaníliás cukorral, citromlével alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a málnát, könnyedén összekeverjük. A tejszínből kemény habot verünk és a málnás krémbe forgatjuk.

Fogyasztás előtt 1 órán át hűtjük. Kelyhekben tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.