Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
10 dkg fekete, magozott olajbogyó
10 dkg zöld, magozott olajbogyó
6 db aszalt paradicsom, olajban eltéve
5-6 db capribogyó
3 gerezd fokhagyma
3 db szardella
1/2 citrom reszelt héja és kifacsart leve
1 mk dijoni mustár
1 csokor friss petrezselyemzöld
2 ek olívaolaj
Elkészítés A hozzávalókat aprítógépbe tesszük, pépesítjük és azonnal fogyaszthatjuk.
Sajtos pirítósra kenjük, paradicsommal, és majonézzel díszítjük.
Tipp Lezárt üvegbe téve, hűtőben tartva akár egy hétig is eláll. Kiváló vendégváró.
A szardella íze nem érződik ki erősen, csak kellemes aromát ad a krémnek, ne tartsunk tőle.