Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Tapenade, sajtos pirítóson
2016.07.06

tapenade2.jpg

Hozzávalók

10 dkg fekete, magozott olajbogyó

10 dkg zöld, magozott olajbogyó

6  db aszalt paradicsom, olajban eltéve

5-6 db capribogyó

3 gerezd fokhagyma

3 db szardella

1/2 citrom reszelt héja és kifacsart leve

1 mk dijoni mustár

1 csokor friss petrezselyemzöld

2 ek olívaolaj

Elkészítés A hozzávalókat aprítógépbe tesszük, pépesítjük és azonnal fogyaszthatjuk.

Sajtos pirítósra kenjük, paradicsommal, és majonézzel díszítjük.

Tipp Lezárt üvegbe téve, hűtőben tartva akár egy hétig is eláll. Kiváló vendégváró.

A szardella íze nem érződik ki erősen, csak kellemes aromát ad a krémnek, ne tartsunk tőle.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.