Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Szarvasgombás metélt, Dobitól
2016.01.06

img_0038.jpg


Hozzávalók 2 főre

20 dkg szarvasgombás metélt (speciális boltokban kapható, de sima metélt is
megfelel)
1 db vöröshagyma
2 db nagyobb fej gomba
2 db paradicsom
1 kis cukkini
szarvasgombás pesztó
kakukkfű
bazsalikom

bors
olívaolaj
reszelt parmezán sajt

Elkészítés A megtisztított, finomra vágott hagymát olajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a felszeletelt gombát,  majd néhány perc múlva a meghámozott, felkockázott paradicsomot, végül a szeletekre vágott cukkinit. Hozzáadjuk a szarvasgombás pesztót és a fűszereket, majd az egészet kevergetés mellett kb. 20 percig pároljuk.
A tésztát sós-olajos vízben megfőzzük, majd leszűrjük és előmelegített tányérra tesszük a tésztát. Ráhalmozzuk a szarvasgombás ragut, és reszelt parmezánnal megszórva azonnal tálaljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.