Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 főre Egy kisebb padlizsán, egy kevés olaj a sütéshez, bors, grill zöldségfűszer Az öntethez 1 kis pohár görög joghurt, só, bors, fokhagyma, bazsalikom, kakukkfű, chili, citromlé
Elkészítés A padlizsánt nagyon vékonyan felszeleteltem, kevés olajon borssal, grill zöldségfűszerrel ízesítve mindkét oldalát "meggrilleztem". Négyfelé vágtam.
A görög joghurtot a felsorolt fűszerekkel és és citromlével ízesítettem. Ebbe kevertem bele a még meleg padlizsánt.
Tipp Nálam fasírt és sült burgonya-cukkini egyveleg kísérője volt.
Levin mondja Ezt a salátát vagy inkább köretet a török büfék ihlették. Gyors, laktató, és szerintem isteni finom!