Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 1/2 kg leveles spenót, 1 tekercs pizzatészta, 15 dkg reszelt sajt, só, bors, fokhagyma, ízlés szerint, 2 ek olívaolaj
Elkészítés A parajleveleket megmossuk és kevés olajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük, kihűtjük, szűrőbe téve a felesleges nedvességet lecsöpögtetjük. A pizzatésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük és beterítjük a párolt spenótlevelekkel. Gazdagon megszórjuk reszelt sajttal, forró sütőbe tesszük és kb. 15 perc alatt pirosra sütjük. Azonnal tálaljuk.