Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Spenótos pizza, gyors
2012.11.08

spen-pizz-kicsi-0031.jpgHozzávalók 4 főre 1/2 kg leveles spenót, 1 tekercs pizzatészta, 15 dkg reszelt sajt, só, bors, fokhagyma, ízlés szerint, 2 ek olívaolaj

Elkészítés A parajleveleket megmossuk és kevés olajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával ízesítjük, kihűtjük, szűrőbe téve a felesleges nedvességet lecsöpögtetjük. A pizzatésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük és beterítjük a párolt spenótlevelekkel. Gazdagon megszórjuk reszelt sajttal, forró sütőbe tesszük és kb. 15 perc alatt pirosra sütjük. Azonnal tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.